sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Dipl. Ravintoneuvoja!

Viime vuoden loppupuolella sain Ravintoneuvoja -opinnot päätökseen, ja jokin aika sitten myös todistuksen tutkinnostani. Voin iloisena todeta saavuttaneeni pätevyyden ravintoasioiden ammattilaisena ja tutkinnon, jonka olen pitkään halunnut liikunta-alan koulutukseni rinnalle. Näin ollen voin toimia ihmisten auttajana erilaisissa ravintoon liittyvissä ongelmissa kuten ylipaino ja laihduttaminen, suolisto- ja vatsavaivat, huonot veren rasva- ja sokeriarvot ja vaikkapa vain yleisesti paremman vireyden saavuttaminen ruokavaliota parantamalla.

Ravintoneuvoja, viimeinkin!

Opintoni jatkuvat tänäkin keväänä, mutta melko väljästi. Ajatuksenani on opiskella ravintoterapeutiksi asti, eikä se kovin monesta kurssista kyllä ole kiinni. Terapeuttiopinot taasen antavat valmiutta auttaa ihmisiä vakavemmissa sairauksissa kuten kilpirauhasongemissa ja kroonisessa väsymyksessä tai esim. rappeumasairauksissa. Tänä keväänä pidän kuitenkin hieman taukoa opiskelusta, ja siksi päivitän blogiakin epäsäännöllisemmin. Ensi syksynä jatkan todennäköisesti aktiivisemmin, ja mukaan tulee uusiakin teemoja.

On mukavaa tarkastella oman ravitsemusajattelun kehittymistä opintojen edistyessä. Perheemme ruokavalio on elänyt koko ajan opintojen hengessä. :)

Tällä viikolla olemme viettäneet Vihdissä erittäin lämmintä ja aurinkoista kevätviikkoa. Kesää odotellaan jo kovasti ja ennenkaikkea kesän ihania kotimaisia kasviksia, marjoja ja hedelmiä.

Ihanaa kevään odotusta!


2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla! Sain vinkkejä lapsilleni,kiitos!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että olet löytänyt vinkkejä. Tarkoitus olisi myös jatkaa blogin kirjoittamista lähiaikoina.

    VastaaPoista