torstai 2. lokakuuta 2014

Pannaripäivä

Muuttohommista raskaimmat lienevät nyt takanapäin, vaikka laatikoita ja kasseja löytyy yhä sieltä täältä. Hommat jatkuvat pikkuhiljaa. Nyt ehtii jo hieman hengähtää.

Lapset ovat suhtautuneet uuteen paikkaan ennakkoluulottomasti. Mitäpä muuta alle 3 vuotiaalta voisi odottakaan. Sopeutuminen on nopeaa. Muuttoriennoista huolimatta lapset ovat eläneet säännöllistä elämää ruokailuineen kaikkineen. Molemmilla alkoi eilen illalla kuitenkin lievät nuhaoireet, jotka lienevät luultavasti maanantaisen muskarin tuliaisia ja onhan tällä muutollakin varmasti osansa.

Räkänokille tarjosin keittolounasta, välipalana jo melko perinteistä chiatuorekiisseliä sekä pannaria. Pannukakkuun laitoin perinteisestä poiketen gluteenittomia jauhoja (mm. kauraa), kaurahiutaleita sekä kauramaitoa. Makeutuksena agavesiirappi ja kookossokeri. Poika veteli pannaria kaksin käsin. Tytölle se ei maistunut. Chiakiisseli sen sijaan on molempien herkkua. Lounalla tyttö halusi reilusti salaattia. Tuoreruokaa sairas kroppa tosiaan tarvitseekin parantuakseen. Kehomme on kovin viisas, kun se kertoo, mitä olemme vailla.


Omppusose ja vatut täydentävät pannarin

Chiansiemenet ovat tulleet naperoille hyvin tutuksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti